بررسی ورزشگاه یادگار امام تبریز ورزشگاه خانگی تراکتور سازی
همه ما دوست داریم که مسابقات تیم های مورد علاقه مان را از نزدیک مشاهده کنیم و آنها را تشویق کنیم. قطعا دیدن بازی هایی که تیم محبوبمان در آن حضور دارد، بسیار لذت بخش خواهد بود و زمانی که این بازی را از نزدیک ببینیم یک خاطره به یاد ماندنی خواهد شد.
استادیوم های ایرانی زیادی درنقاط مختلف کشور ما وجود دارند که این امکان را به ما می دهند تا بتوانیم مسابقات دلخواهمان را از نزدیک ببینیم؛ یکی از آنها ورزشگاه یادگار امام، واقع در شهر تبریز می باشد. این ورزشگاه بسیار زیباست و گنجایش آن نسبتا زیاد می باشد، همچنین وسعت زیادی نیز دارد. اگر تمایل دارید درباره این استادیوم اطلاعاتی کسب کنید و چیز های بیشتری در رابطه با آن بدانید، به شما پیشنهاد می شود این متن را تا انتها بخوانید.
- می توانید جهت هدایت شدن به برترین سایت پیش بینی فوتبال ایرانی که ضرایب معتبر و خوبی ارائه می دهد؛ همین حالا بر روی گزینه “ورود به وب سایت” کلیک کنید.
معرفی ورزشگاه یادگار امام
استادیوم ورزشی یادگار امام ظرفیت بسیار زیادی دارد؛ به طوری که بیش از ۶۶.۸۳۳ تماشاچی می توانند در آن حضور داشته باشند و از دیدن رقابت های فوتبال در این ورزشگاه لذت ببرند. استادیوم یادگار امام در شهر زیبای تبریز قرار دارد و به عنوان سومین ورزشگاه بزرگ فوتبال کشورمان شناخته شده است. این استادیوم در سال ۱۳۶۸ شروع به ساخت شده و در سال ۱۳۷۵ در دهکده المپیک تبریز افتتاح شده است؛ در حالی که طراحی این استادیوم باشکوه و زیبا از سال ۱۳۶۴ آغاز شده است.
در سال ۱۳۹۵، زمانی که چندین سال از افتتاح این ورزشگاه گذشته بود، امکانات جدید و همچنین طبقه دوم در این ورزشگاه بهره برداری شد. در ایران ورزشگاه های بسیاری وجود دارد اما ورزشگاه یادگار امام در تبریز از معدود استادیوم های فوتبال ایران است که قادر بوده علاوه بر میزبانی بازی های فوتبال تیم تراکتورسازی، میزبان بازی های تیم ملی ایران و همچنین شهرآورد پایتخت نیز باشد. یکی از نکات جالب در رابطه با این ورزشگاه آن است که طراح ورزشگاه یادگار امام تبریز موفق شده است جایزه بین المللی آی اف سی را دریافت کند. پس از چند سال یک استادیوم مشابه با این استادیوم یادگار امام در کشور ژاپن و در شهر هیروشیما ساخته شده است.
این ورزشگاه در دره کوچکی واقع شده است. طبقه اول سکوی تماشاگران در این ورزشگاه ستون ندارد؛ چرا که ورزشگاه یادگار امام در دره کوچک قرار دارد و با توجه به شرایط زمین و معماری این ورزشگاه طبقه اول آن بر روی صخره و کوه ساخته شده است. جالب است بدانید که در دنیا تنها یک ورزشگاه دیگر با این ویژگی وجود دارد. یکی از مشکلاتی که اخیراً در این ورزشگاه وجود داشته است و حواشی زیادی برای آن به وجود آورده است، شرایط برق در این ورزشگاه می باشد. به طوری که در هنگام برگزاری مسابقات رسمی چندین بار برق در این ورزشگاه قطع شده و نورافکن ها خاموش شده اند، که این وضعیت باعث توقف جریان بازی شده است.
گاهی نیز بعضی از بازی ها نیمه تمام مانده اند. اما جالب اینجاست که قبل از این موضوع میزان روشنایی نورافکن های ورزشگاه یادگار امام بسیار زیاد بوده است به طوری که مسئولان این ورزشگاه برای آماده کردن آن به منظور میزبانی مسابقات لیگ قهرمانی آسیا، با توافق با یک شرکت بین المللی و الگوبرداری از یک ورزشگاه در آفریقای جنوبی میزان روشنایی ورزشگاه یادگار امام را به ۱۵۰۰ لوکس، یعنی بالاتر از استاندارد ای اف سی رسانده اند؛ گفته میشود استاندارد ای اف سی ۱۲۰۰ لوکس است.
ورزشگاه یادگار امام میزبان بازی های کدام تیم است؟
این ورزشگاه حدود ۳۰ سال است که میزبان تیم های گوناگون بوده است و به عبارتی سالانه تعداد زیادی از بازی های تیم های مختلف در آن برگزار می شود، که این تیم ها گاهی در بین مردم پر طرفدار و محبوب هستند و گاهی این طور نیست. در رابطه با اینکه ورزشگاه یادگار امام تبریز میزبان بازی های کدام تیم ها بوده است،
باید گفت اکثرا بازی هایی که در آن برگزار می شود مربوط به تیم های استان آذربایجان شرقی و به خصوص تبریز می باشد. به طوری که این ورزشگاه سالانه میزبان بازی تیم هایی همچون تراکتورسازی تبریز و همین طور تیم ماشین سازی می باشد. همچنین ورزشگاه یادگار امام تبریز میزبان بازی های بسیار مهمی بوده است که در ادامه این مطلب به آن اشاره خواهیم کرد؛ پس به شما پیشنهاد می شود این مقاله را تا انتها بخوانید.
آدرس ورزشگاه یادگار امام
کسانی که اهل استان آذربایجان شرقی هستند به خصوص شهروندان تبریزی، به خوبی می دانند که این ورزشگاه در کجا قرار گرفته است؛ بعید است که این افراد از مکان این استادیوم مطلع نباشند و تا بحال به آنجا نرفته باشند. کسانی که علاقه مند به دیدن بازی هایی فوتبال می باشند،
می توانند به این ورزشگاه بروند و از دیدن بازی های تیم مورد علاقه شان لذت ببرند. ورزشگاه یادگار امام تبریز الان در شهر تبریز و در استان آذربایجان شرقی واقع شده است؛ این استادیوم در قسمت جنوبی تبریز و تا حدودی خارج از شهر واقع شده است به طوری که اگر بخواهید با خودروی شخصی به این استادیوم بروید، باید به بزرگراه شهید کسائی بروید. در اواسط این بزرگراه، دو خروجی وجود دارد که یکی به خیابان جوان و دیگری به خیابان کریم باقری است که هر دوی این ها به دهکده المپیک تبریز می رسند. برای پیدا کردن آدرس دقیق این ورزشگاه وهمین طور شماره تماس ورزشگاه حافظیه شیراز می توانید نام آن را در مرورگر های اینترنتی جست و جو کنید تا به راحتی به آنها دسترسی پیدا کنید.
عکس های این ورزشگاه را در کجا مشاهده کنیم؟
با توجه به اینکه در حال حاضر تقریبا همه افراد به اینترنت و فضای مجازی دسترسی دارند، می توان با جست و جو کردن نام این ورزشگاه در سایت های مختلف و در کوتاه ترین زمان، به عکس های مختلفی از آن دسترسی پیدا کرد؛ علاوه بر آن، کسانی که علاقه دارند جدید ترین عکس ها و فیلم های مربوط به این استادیوم را ببینند می توانند در بعضی پیام رسان های خارجی مانند اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب، توییتر و اپلیکیشن هایی از این قبیل نیز به آنها دسترسی پیدا کنند. با این حال می توان گفت بهترین منبع برای دیدن عکس های این ورزشگاه زیبا که در تبریز واقع شده است، سایت های مربوط به آن می باشد. در صورتی که به اینترنت دسترسی دارید و همین طور تمایل دارید تصاویری از ورزشگاه یادگار امام را ببینید، میتوانید نام آن را در مرورگرهای اینترنتی جست و جو کنید؛ در این صورت قادر هستید عکس های زیادی از این استادیوم را مشاهده کنید و تصاویری که قبل از هربازی، در حین مسابقه و یا بعد از آن گرفته شده را ببینید. با سرچ کردن عنوان “عکس ورزشگاه یادگار امام تبریز امروز” می شود در کوتاه ترین زمان، به جدید ترین تصاویر این استادیوم دسترسی پیدا کرد؛ هم چنین میتوان فیلم ورزشگاه یادگار امام تبریز و اخرین وضعیت ورزشگاه یادگار امام را در آن مشاهده کرد.
این استادیوم در چه سالی ساخته شد؟
اگر شما هم کنجکاو هستید که بدانید این استادیوم وسیع و زیبا در چه سالی ساخته شده است، باید گفت طراحی ورزشگاه یادگار امام تبریز از سال ۱۳۶۴ آغاز شد و ساخت این ورزشگاه در سال ۱۳۶۸ شروع شد و همینطور در سال ۱۳۷۵ ورزشگاه یادگار امام مادر دهکده المپیک تبریز افتتاح شد بازسازی این ورزشگاه و همینطور عملیات بهسازی آن در سال ۱۳۹۵ آغاز شد به این صورت که استادیوم یادگار امام مجهز به سیستم گرمایش از کف و آبیاری هوشمند شد؛ همینطور در آن تاسیسات جانبی نیز نصب شد علاوه بر این موارد در این سال، یعنی سال ۱۳۹۵ طبقه دوم، در این ورزشگاه بهره برداری شد. در ابتدای عملیات بهسازی تصمیم بر آن بود که چمن رولی جدید ترکیه ای جایگزین چمن این ورزشگاه شود، اما به دلایل نامعلومی این کار انجام نشد.
این استادیوم چه ویژگی هایی دارد؟
ورزشگاه یادگار امام تبریز نسبت به بسیاری از ورزشگاه های دیگر در کشور امکانات بیشتری دارد؛ از جمله این امکانات سیستم گرمایش از کف یا هیتینگ می باشد. این سیستم تنها در این ورزشگاه و در استادیوم آزادی وجود دارد. یکی دیگر از امکانات ویژه آن، زمین چمن طبیعی و پیست دو میدانی و همچنین قابلیت برگزاری مسابقات دو و میدانی در این استادیوم می باشد. علاوه بر همه این ها ورزشگاه دارای آبیاری هوشمند است؛ اما در کنار تمام ویژگی های برجسته این استادیوم، به دلیل نبود برخی امکانات مورد نیاز، هنوز هم نیاز به بازسازی دارد برای مثال لازم است که سقف ورزشگاه یادگار امام تبریز بازسازی شود. برای این که از ویژگیهای دیگر این ورزشگاه مطلع شوید، پیشنهاد میکنیم این متن را کامل بخوانید.
زمین چمن ورزشگاه یادگار امام چگونه است؟
در رابطه با زمین چمن این استادیوم باید گفت ورزشگاه یادگار امام تبریز از ابتدا دارای زمین چمن طبیعی بوده است و در حال حاضر نیز همین طور می باشد. امروزه بسیازی از استادیوم ها دارای زمین چمن مصنوعی هستند در صورتی که همین طور که کمی پیش از این هم خواندید، استادیوم یادگار امام زمین چمن طبیعی دارد؛ این ویژگی یکی از مواردی است که باعث شده است استادیوم یادگار امام به نسبت بسیاری از استادیوم های دیگر، از کیفیت بالاتری برخوردار باشد. همچنین از ویژگی های بسیار خوب این ورزشگاه، رختکن آن است؛ رختکن ورزشگاه یادگار امام تبریز بسیار بزرگ است و تمام امکانات لازم را دارا می باشد.
ظرفیت این ورزشگاه چقدر است؟
جالب است بدانید ورزشگاه یادگار امام که در تبریز واقع شده، سومین ورزشگاه بزرگ فوتبال ایران از نظر ظرفیتی می باشد؛ به طوری که این ورزشگاه گنجایش حضور حدود ۶۷ هزار را دارد به طور دقیق تعداد صندلی های نصب شده در این ورزشگاه ۶۶۸۳۳ است؛ که تعداد صندلی های طبقه اول ۵۱۸۰۰ و تعداد صندلی های طبقه دوم ۱۵۰۳۳ می باشد.
مهم ترین بازی هایی که در ورزشگاه یادگار امام برگزار شده اند کدامند؟
استادیوم های متعددی در نقاط مختلف کشورمان وجود دارد؛ اما تعداد کمی از آنها توانسته اند میزبان بازی های تیم ملی ایران و نیز بازی شهرآورد پایتخت باشند. همان طور که پیش از این هم خواندید ورزشگاه یادگار امام یکی از استادیوم هایی است که علاوه بر میزبانی تیم های فوتبال تبریز توانسته بازی هایتیم ملی ایران و بازی شهرآورد پایتخت را میزبانی کند. هم چنین لازم است بدانید چند مسابقه بین المللی تیم ملی فوتبال کشورمان، از جمله دیدارهای دوستانه با تیم های قطر و کویت همچنین دیدارهای رسمی تیم ملی ایران در دوره انتخابی جام جهانی ۲۰۰۲، بر خلاف بعضی گفته ها، در این ورزشگاه برگزار نشده و در ورزشگاه تختی تبریز انجام شده است. استادیوم یادگار امام در ۲۱ آوریل سال ۱۹۹۷ میزبان بازی تیم های ایران و کنیا بوده است.
مالک ورزشگاه یادگار امام کدام تیم است؟
این ورزشگاه تحت نظارت ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی می باشد و این سازمان وظیفه اداره و گرداندن استادیوم یادگار امام را دارد. از طرفی باید گفت که مالک این استادیوم وزارت ورزش و جوانان است. این ورزشگاه در سال ۱۳۶۸ توسط وزارت ورزش و جوانان پایه گذاری شد و هم اکنون هم تحت نظارت آن است. بازسازی ورزشگاه یادگار امام تبریز نیز همچنان ادامه دارد. روند بازسازی ورزشگاه یادگار امام تبریز با برنامه ریزی و نظارت از سوی این سازمان صورت می گیرد.
سوالات متداول
استادیوم حافظیه شیراز ظرفیت حضور چند تماشاگر را دارد؟
این استادیوم ظرفیت حضور ۶۶۸۳۳ تماشاگر را دارد.
ورزشگاه حافظیه شیراز در چه سالی ساخته شده است؟
ورزشگاه یادگار امام در سال ۱۳۶۸ساخته شده است.
مالک این ورزشگاه چه کسی می باشد؟
وزارت ورزش و جوانان مالک استادیوم یادگار امام است.
چمن ورزشگاه حافظیه شیراز طبیعی است یا مصنوعی؟
این ورزشگاه دارای زمین چمن طبیعی می باشد.